Начало Услуги Застраховки

home-marks-150x1000-2014


Застраховки

dziПредлагаме всички видове застраховки за физически и юридически лица към застрахователна компания ДЗИ. Автомобилни, имуществени, животозастраховане, отговорности, помощ при пътуване, селскостопанско застраховане, авиационно и морско застраховане, здравно осигуряване, карго...ДЗИ ПДФ Печат Е-мейл

ЗАД „ДЗИ”, „ДЗИ - Общо застраховане” ЕАД, „ДЗИ-Здравно осигуряване” АД

ДЗИ притежава собствена мултиканална дистрибуционна мрежа с национално покритие. Дружеството присъства, както в големите градове, така и в по-малки населени места на територията на цялата страна. 
Традиционнио ДЗИ е със стабилни позиции, както в общото застраховане, така и в животозастраховането. Част от богатия застрахователен портфейл е и «ДЗИ - Здравно осигуряване» АД, специализирано в доброволното здравно осигуряване. 
В стратегията на ДЗИ за Общо- и Животозастраховане се отделя специално внимание на клиентите на дребно. Компанията разработва и предлага пълна гама застрахователни продукти, адаптирани към нуждите на всеки клиент.

продължава>
 
Автокаско + ПДФ Печат Е-мейл

Автомобилна застраховка „Каско +”

1. Какво може да се застрахова (обект на застраховане)?

Обект на Автомобилна застраховка "Каско +" са:

  • Леки, лекотоварни и товарни автомобили, автомобили с висока проходимост, мотопеди и мотоциклети, влекачи, автобуси, ремаркета и полуремаркета с български регистрационни номера;
  • Тролейбуси, селскостопански, строителни, вътрешно-заводски, колесни и верижни машини със специално предназначение, регистрирани съгласно българското законодателство;
  • Допълнително монтирано стационарно оборудване в МПС, което не е включено в базовия модел на същото.
продължава>
 
Гражданска отговорност ПДФ Печат Е-мейл

1. Обект на застраховане

Обект на застраховане по задължителна застраховка “Гражданска отговорност” на автомобилистите е гражданската отговорност, свързана с притежаването и/или използването на моторни превозни средства /МПС/, за които застрахованите отговарят съгласно българското законодателство или законодателството на държавата, в която е настъпила вредата.

Застрахова се гражданската отговорност на физическите и юридическите лица за причинените от тях на трети лица имуществени и неимуществени вреди.

продължава>
 
Помощ при пътуване ПДФ Печат Е-мейл

Застраховка “Медицински разходи при заболяване и злополука в чужбина с осигурен асистанс” ДЗИ – 3П

Застраховката покрива разходи и осигурява съдействие, включително репатриране на застрахованото лице, при настъпване на застрахователно събитие при пътуване или работа извън територията на Република България.

Застраховката осигурява помощ на застрахования посредством компанията "AXA Assistance Deutschland GmbH".

продължава>
 
Зелена карта ПДФ Печат Е-мейл

След приемането на Република България в ЕС, считано от 01.01.2007 г. и с разширяване на териториалното покритие на застраховка “Гражданска отговорност” на автомобилистите за страните от Европейския съюз и Европейското икономическо пространство, покритието на застраховка “Зелена карта” се ограничи до територията на т.нар. трети държави, участващи в системата Зелена карта, които не са членки на Европейския съюз и на Европейското икономическо пространство, но са членки на Международното споразумение “Зелена карта”.

продължава>
 
<< Начало < Предишна 1 2 3 Следваща > Край >>

Страница 1 от 3