Начало Услуги Застраховки

home-marks-150x1000-2014


Застраховки

dziПредлагаме всички видове застраховки за физически и юридически лица към застрахователна компания ДЗИ. Автомобилни, имуществени, животозастраховане, отговорности, помощ при пътуване, селскостопанско застраховане, авиационно и морско застраховане, здравно осигуряване, карго...Застраховане на товари по време на превоз ПДФ Печат Е-мейл

"ДЗИ - Общо застраховане" ЕАД застрахова товари и свързаните с тях материални интереси по време на превоза, независимо от вида на транспортното средство, за загуба и/или повреда, която е пряка последица от настъпването на рисковете, уговорени в застрахователния договор.

Товарите се застраховат по бройки, колети, връзки, каси или други обичайни единици, а при товари, превозвани в насипно или наливно състояние - по теглови единици.

продължава>
 
Рискови застраховки „Живот” ПДФ Печат Е-мейл

Индивидуална рискова застраховка „Живот”
Застраховката покрива богата гама от рискове, свързани с живота, здравето или телесната цялост на застрахованите лица.

Основни рискове:

  • Смърт от заболяване или злополука;
  • Трайна загуба на работоспособност вследствие злополука
продължава>
 
Индивидуална застраховка „Злополука” ПДФ Печат Е-мейл

Застраховка злополука покрива богата гама от рискове, свързани с живота, здравето или телесната цялост на застрахованите лица.

Основни рискове:

  • Смърт от злополука;
  • Трайна загуба на работоспособност вследствие злополука;

продължава>
 
Комплексна туристическа ПДФ Печат Е-мейл

Покритие “ТУРИЗЪМ В БЪЛГАРИЯ”

Застраховащ - физическо или юридическо лице, което договаря условията на застраховката, подписва застрахователната полица и заплаща на застрахователя застрахователната премия.
Застраховани лица - български или чуждестранни граждани, осъществяващи ваканционен туризъм на територията на Република България. Застраховката е в сила за периода на краткотраен отдих и туризъм, извършвани от застрахования през празнични, почивни дни, ваканции или отпуск, за времето на активен отдих или спортуване.

продължава>
 
Животозастраховане ПДФ Печат Е-мейл

КАКВО ОЗНАЧАВА ДА СЕ ЧУВСТВАШ СИГУРЕН В БЪДЕЩЕТО?

Всички се стремим към сигурност и добър доход. Искаме да подсигурим децата, семействата и близките си, както и тяхното учение, лечение и благополучие. Искаме да сме уверени, че ще сме здрави, работещи и щастливи като същевременно искаме да инвестираме успешно чрез доказани финансови продукти и да увеличаваме нашите спестявания.Но как да стане това?
Истината е, че щастливи са онези от нас, които са оставили възможно най-малко неща на случайността. Нещо повече, най-спокойните хора са тези, които планират своето бъдеще, доколкото е възможно.

Ние в ДЗИ се грижим за Вашата сигурност, защита и комфорт и през това време увеличаваме спестяванията Ви.

продължава>
 
<< Начало < Предишна 1 2 3 Следваща > Край >>

Страница 2 от 3