Начало Продукти Авточасти

home-marks-150x1000-2014


Авточасти
LEMFÖRDER

lemforderLEMFÖRDER е основана през 1949 година като производител на гумено-метални детайли за автомобилната промишленост.

Днес нейните 36 завода в цял свят работят в тясно сътрудничество с фирми като Мерцедес, БМВ, Фолксваген с цел удовлетворяване на високите им изисквания за качество на детайлите.

 
ELRING

elringГарнитурите и уплътненията на един двигател са едни от най-важните за неговата наеженост. С повече от 25 000 души персонал и над 18 завода в целия свят, ELRING се радва на световен успех благодарение на иновациите и експертното виждане в сферата на оригиналните части за първично вграждане. Продуктите с това име са гаранция за максимална сигурност, надеждност и качество.

 
SACHS - BOGE

sachs-bogeФирмата SACHS - BOGE е вече с повече от 100 годишна история и традиции в производството на амортисьори, тампони и пружини за леки и товарни автомобили. С най-новите серии Аутоматик и Турбо ние имаме възможност да Ви предложим същите амортисьори, с които е излязъл Вашият автомобил от завода, на който и да е немски производител на автомобили. Вашата сигурност на пътя с двегодишна гаранция!

 
BENDIX - JURID

bedix-juridС повече от 80 години традиции в производството на спирачни дискове и накладки марката Bendix/Jurid се смята за един от водещите производители в световен мащаб. Компанията притежава най-голямата производствена база и център за технологични разработки в Европа. Нейни клиенти са всички големи производители на автомобили и тежкотоварни превозни средства. Продуктите на марката са еталон за високо качество, перфектна работа и иновации. „Автомобилните новости да отговарят на пазарното търсене" е фирмено мото от самото и създаване през 1924 от Vincent Bendix.

 
WAHLER

Производител на термостати и датчици от началото на използването им в автомобила. WAHLER въвежда непрекъснато нови стандарти за иновации, качество и стабилност.

Функцията на този твърде малък детайл от ДВГ е толкова важна, че просто няма място за компромиси.

 
STABILUS

STABILUS е производител на хидро-пневматични настройващи елементи (газови ресори), хидравлични вибрационни демпфери и автоматични отварящи механизми за врати и капаци. Компанията е основана през 1934 в Кобленц, Германия.
Днес STABILUS има световна известност с заводи в 10 страни и 5 континента. С покритие по целия свят, техните продукти са предпочитани за първично вграждане от най-големите автомобилни производители.

 
GKN

GKN е водещ световен доставчик на големите производители в автомобилната индустрия. Фирмата предоставя технологично-основани инженерни продукти буквално към всички световно известни производители на леки автомобили, самолетостроенето, аграрно и строително оборудване. GKN има заводи в 30 страни в който работят приблизително 40 000 души.

 
IWIS

За повече от 90 години IWIS работят в сферата на задвижвания и разпределителните валове при производството на двигатели. Веригите на IWIS, както и свързаните с тях части за задвижващи системи, работят с безупречен успех в милиони бензинови и дизелови двигатели.