Начало За нас

home-marks-150x1000-2014


За нас
Кое мотивира създаването на АВТОГАРД ПДФ Печат Е-мейл

При отстраняване на технически неизправности в автомобилите нееднократно съм се сблъсквал с некоректни хора в автобилния бранш като търговци на части, автосервизи, диагностици и монтьори, което е водило не само до финансови загуби, но и до и опасна техническа неизправност на автомобила. Целта на Авто Гард ЕООД е да Ви предпази от подобна некоректност и съмнителна компетентност, а автомобилът, на който разчитате в ежедневието си, да получи качествени продукти и услуги за неговата по-голяма сигурност на пътя. Авто Гард ЕООД ще даде необходимото като знания, умения и опит за постигане на оптималното, според възможностите Ви, техническо състояние на вашия автомобил, независимо от това какъв и колко годишен е. Покупката и ползването на автомобил за Вас е емоция и задоволяване на потребност. Техническото му обслужване и поддръжка за нас също е емоция и потребност – потребността да се докажем и спечелим доверието ви. Избирайки нашите продукти и услуги, получавате повече сигурност на пътя. Смятаме, че консултацията, която можем да Ви дадем за избора на подходящи авточасти и консумативи, съобразено с цена и качество, ще Ви бъде от полза.

 
От и За създателя на АВТОГАРД ПДФ Печат Е-мейл

Автомобилите винаги са били моята страст, а с изучаването на устройството им в 4-годишния техникум "Вилхем Пик" / днес „Хенри Форд"/, който завърших през 1994г. със специалност "Автомобили и кари", осъзнах важността на навременното техническо обслужване за надеждността и безопасността им на пътя. През 1998г. започнах работа в отдел „Транспорт" на банкова институция, в която работя и до момента. През 14-годишната си работа в банката съм шофирал и поддържал над 20 автомобила, с които имам изминати над 1 200 000 км. Успоредно с това създадох „Пегас 2002" ЕООД с предмет на дейност: техническо обслужване и поддръжка на автомобили на физически и юридически лица. Дейността си фирмата извършваше до 2006, като се грижеше за 82 автомобила под формата на абонамент.

Всичко това ми даде възможност да се запозная на практика с новостите в автомобилопроизводството и с особеностите на различните марки автомобили, както и да търся решение за отстраняване на възникналите повреди повреме на експлоатацията. Опитът, който натрупах, ми помогна да избирам по-качествени продукти като авточасти и консумативи за всеки конкретен автомобил, както и да привлека за партньори на Авто Гард доказали се професионалисти.

 


Анкетa

Какво е вашето масло ?